We are Souls

Nayaloudeb

….searching for Love & Happiness. We get distracted on our path to find light within. The wheels of light turn infinite and these wheels are present in our subtle body. We call them chakras. We have 7 main chakras, wheels of light, within our body. We have 3 bodies, the gross body (material body), the subtle body (mind, Consciousness, energy body) & Causal body (Spirit, Soul,). We use Yoga asana to realize the Causal body, the Soul, through the gross and subtle body. We re-unite with the paramatma, the super soul. The grand creator and seed of life, the reason why we have existence. The one Truth we call Universal Love, a principal with many different good and cruel faces, that occur as obstacle on our path to Happines. We pray for instance to demigod Ganesha to help us remove the obstacles on our Spiritual quest. And then there is Sita & Ram that present us the mystical principles of Love. All we will explore in our week together.

We welcome you to the journey we named Love out Loud. To supply you with ingredients to have the experience of these body and maybe you will feel this Love from within calling you to ge deeper even after the retreat. To love spiritual means to change habbits and conditioned patterns that are conscious or unconscious in your life. We will talk about these and give you time to explore them for yourself through meditation and personal writing. We will give you things to comtemplate about. To explore your personal self-realization on how you want to live your life from Love and bring this compassionate humble state into your daily life, to yourself and to others.

Bhakti Yoga is the highest step on the yoga ladder. Its Devotional Service to God. For us it started on the yogamat but now goes beyond when we step off the mat. You will have a life with Devotion to serve others with a greater meaning by realizing your Self first. This is best be done by action – doing –karma. By action as serving, association with spiritual people and meditation you can realize the deeper meaning.

Be still, Be present and Realize you message and purpose.

 


2 thoughts on “We are Souls

  1. Hai Bar, als jullie met z’n tweeen komen, is de prijs voor 2 personen, € 2635,-.

   Het dagelijks programma begint rond 7am met meditatie en yoga asanas in stilte. We zetten dan de intentie voor de dag op basis van de Chakras van ons lichaam. Liladhar geeft dagelijk spirutal classes om dieper begrip en wijsheid te krijgen van onze reis in het leven. En een aantal workshops die aansluiten bij deze yoga journey. Met een speciale workshop van een local Priestess die naar ons retreat komt. Daarnaast heb je natuurlijk ook elke dag vrije tijd om lekker je eigen ding te kunnen doen. We gaan er echt wat fijns van maken met elkaar.

   Jullie hebben een heerlijke super mooi gestylde kamer. Niet om je lekker te maken, maar ‘t is gewoon waar )). Elke dag wordt je kamer lekker opgeruimd, linnen verschoond en schoon water neer gezet. De kamers zijn gebouwd te midden van de rijstvelden dus je omgeving is super mooi.
   Drie ongelofelijk lekkere uitgebreide maaltijden per dag, alle teachings, workshops zijn ook inbegrepen. Verse dagelijkse juice, hele dag gratis koffie, thee, water en een massage. Op het retreat zelf heb je geen kosten en hoef je niet aan geld te denken, we hebben wel wat beters te doen toch? ;). Alleen vervoer van luchthaven naar Ubud, € 20,-, en ticket naar Bali zijn voor eigen kosten. Ook de verblijfskosten van de dagen buiten het retreat dagen zijn voor eigen kosten. Airbnb heeft goed en betrouwbaar aanbod in Ubud. Je mag mij altijd ook mailen op info@loveoutloudretreats.com of bellen op 06-29404163. Liefs, Debbie

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s